Recreational Trainman - The Isak That Likes To Say Yes.

Så gott!

Posted May 1, 2017, 10:58 p.m. By isak Tags: Mat

Det är så mycket mat som är så gott och det finns så mycket som är kul att laga själv. Det vore kul att kunna laga riktigt god mat och det är något som jag verkligen skulle vilja kunna.
Men medan så kan man ju gå på många olika typer av härliga italienska restauranger. Man kan kolla på " italiensk restaurang stockholm " online och se massa med bra alternativ på vart man kan gå och äta lite drömmig god mat.

Så underbart gott

Ja det skulle vara så underbart gott att kunna laga som italienarna själva lagar för att kunna göra det hemma och kunna imponera lite på familj och vänner.
Ja det är härligt att man kan hitta så god mat på restaurang så att man slipper vara utan maten helt. Ja man måste ju få äta lite god mat som man vill och det är ju så bra med italiensk mat för det är något som dom flesta tycker är gott och det är det ju verkligen.

Ja deras glass är ju också helt underbar god, det är så krämigt och gott och något som man inte kan få nog av. Ja det är ju underbart att det är på det sättet och att man kan drömma sig bort och tänka att man är i Italien för en stund. Skulle verkligen inte ha något problem med att bo i Italien ett par år, tror det skulle vara underbart och då skulle jag nog äta mest hela tiden och bara njuta och dricka espresso och så vidare . Ja det finns ju så otroligt mycket att välja på och det är ju så härligt att man kan ta massor med goda samlar och sätta ihop det till en underbar maträtt och dricka underbara drycker till det. Ja det är ju något helt underbart och gott.